Forever Living Aloe Vera

Du er på den helt rette hjemmeside, hvis du kunne tænke dig at få mere energi og større velvære, samt bruge nogle lækre hudplejeprodukter af højeste kvalitet. 

Jeg hedder Wanda Sander og jeg er selvstændig forhandler af Forever Living Products, som er verdens største avler, producent og distributør af håndplukkede, økologisk dyrkede Aloe vera planter. 

Her finder du ALT, hvad du behøver for at passe godt på din hud, din krop og dit velvære indenfor kosttilskud, helse, wellness, hår- og kropspleje, ansigtspleje og allergivenlig makeup. Du kan også finde produkter til dyr. 

Siden firmaets start i 1978 har den rene Aloe vera drikkegel-juice til indvortes brug været kendt og drikkes i dag af millioner af mennesker verden over. 

Den friskpressede Aloe vera gel’s oprindelige vitaminer, mineraler og plantekemikalier er bevaret i kraft af den stabiliseringsproces, som forhindrer oxidering og som virksomheden har verdenspatent på, samtidig med at have 100% kontrol over hele processen fra plante til færdig produkt. 

Der er således ikke tale om frysetørret Aloe vera blandet i vand. 

Efterfølgende er de Aloe vera baserede kvalitetsprodukter til hud og hår blevet verdenskendte. 

Kosmetik/makeup er blevet en artikel for kunder, som er bevidste om at gå efter Aloe veraens unikke egenskaber. At en foundation, øjenskygge eller rouge kan udvikles af den flydende Aloe vera til produkt i fast form tiltaler mange af mine kunder, som er glade for også her, at kunne udnytte Aloe veraens plejende egenskaber. 

Gennem forskning er der udviklet mange gode kosttilskud. Heriblandt vil jeg fremhæve fiskeolien, Arctic Sea, som er af en meget høj renhedskarat. 

På det seneste har Forever udviklet F.I.T produkter, C9, F1 og F2, som udrenser kroppen på 9 dage og som opbygger muskelmassen indenfor vægtkontrol. Et program med træning, kosttilskud og kostråd, som i 3 nemme skridt hjælper dig til en livsstilsændring, hvori indgår:

  • At få mere engeri
  • At omlægge kost og vaner
  • At fjerne den søde tand/trangen til sukker
  • Et garanteret vægttab og kickstart til et sundere liv
  • En livsstilsændring, som former din krop. 

Da vi har kundetilfredshedsgaranti, kan du handle helt trygt. Det betyder, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med den vare, du har købt, returnerer du blot varen og indkøbskvitteringen indenfor 90 dage. Du får herefter pengene retur uden diskussion, hvad enten varen er delvist eller helt brugt. 

Vore produkters høje kvalitet bekræftes af de certificeringer og kvalitetsmærkninger, vi har fået rundt om i verden. 

Forever sørger for, såvel under høst som under forarbejdning og produktion, at være ansvarlig for et godt og sikkert arbejdsmiljø, tillige med at tage vare på medarbejdernes sociale forhold. Forever samarbejder desuden med forskellige hjælpeorganisationer og humanitære projekter. 

Kunne du tænke dig at starte din egen virksomhed i en populær branche, som forhandler af Forever Living Products? 

Virksomhedsformen er Network Marketing, hvor alle er kolleger og hjælper hinanden til at få succes. Timingen har aldrig været bedre, idet helse, sundhed og en ekstra indtjeningsmulighed har de fleste menneskers interesse. 

Netop hvad Forever skaber: mulighed for et sundere liv og en bedre økonomi. 

Få en produkt- og forretningspræsentation og en uforpligtende snak. 

Kontakt mig og hør nærmere! 

Se mere om produkterne her: myaloevera.dk/bredkaersander

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation
Cookie- og privatlivspolitik